Sangha

Voor mensen die de Boeddhistische mantra-training als weg voor spirituele ontwikkeling willen blijven volgen, zijn er regelmatig bijeenkomsten.
Voorwaarde is dat je eerder de lesdagen 'Mindfulness en mantra' gevolgd hebt.

6 maal per jaar worden fysieke bijeenkomsten georganiseerd, op een zondagavond, en soms op een andere (weekend)dag. De andere maanden is er een online bijeenkomst. 
De bijeenkomsten hebben een thema, die in de opbouw van de avond verweven wordt. De fysieke bijeenkomsten bestaan uit een (fysieke) voorbereiding, als voorbereiding voor een mantra-ritueel/mantra-meditatie.
Zowel van de voorbereiding als van het mantra-ritueel worden audio's beschikbaar gesteld, zodat je ook als je op grotere afstand van Deventer woont, je op afstand deel kan nemen.

Vanaf september 2021 is er een online interactief programma Shingon-Boeddhisme beschikbaar, dat gedeeld wordt in een besloten Facebook-groep

Er zijn geen kosten aan verbonden, donaties zijn welkom: Stichting Gedragen Ruimte (de Stichting organiseert Boeddhistische en seculiere activiteiten gebaseerd op de onderliggende waarden en visies vanuit het Shingon-Boeddhisme.)
Wil je deelnemen, laat dan voorafgaand (liefst per mail) weten dat je meedoet: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Leslokatie: Nieuwstraat 55, Deventer.

Data in 2021:

Zondag 26 september 2021, 19.00 - 21.00 uur. Thema: Yakushi Nyorai

Zondag 24 oktober 2021, online bijeenkomst, 20.00 uur tot 21.00 uur. Thema: Yakushi Nyorai

Zaterdag 20 november 2021, 9.30 uur tot 11.30 uur. Thema: Amida Nyorai

Zondag 19 december 2021, online bijeenkomst, 20.00 uur tot 21.00 uur. Thema: Amida Nyorai

 

 

Mindfulness en mantra